Γλυκά & Επιδόρπια

sweets

Τα γλυκά του κουταλιού έπαιξαν ιδιαίτερο ρόλο στην ελληνική κουλτούρα της φιλοξενίας μιας και ήταν η συνήθης προσφορά για το καλωσόρισμα, ξένων, φίλων και συγγενών και μια πρώτη επίδειξη της νοικοκυράς για τις μαγειρικές της ικανότητες.

Το μέλι μας, το καλύτερο γλυκαντικό που μας προσφέρει η φύση, είναι επιλεγμένο με ιδιαίτερη δυσκολία μιας και όλη η Ελλάδα είναι πλούσια σε αυτό το αγαθό.

Επίσης θα βρείτε κάτι για να συμπληρώσετε το τέλος ενός γεύματος ή δείπνου, να δώσετε ένα καλύτερο και σε μερικές περιπτώσεις πιο υγιεινό κολατσιό για τα παιδιά σας και γενικώς να γλυκαθείτε.

Ο μπακαλόγατος λοιπόν προτείνει: κομπόστα ροδάκινο από τη Βέροια, λουκούμια από τα Δωδεκάνησα (μαστίχα, αμύγδαλο, τριαντάφυλλο), λουκούμι με άρωμα ψημένης από την Αμοργό, ακανέ από τις Σέρρες, μελεκούνι από τη Ρόδο.

Έχουμε επιλέξει νόστιμα και αφράτα μπισκότα και κουλουράκια. Μπισκότα κανέλας, μπισκότα πραλίνας, μουστοκούλουρα, χανιώτικο αμυγδάλου, κουλουράκια κανέλας και πορτοκαλιού αλλά και τα πιο ιδιαίτερα κουλουράκια μπύρας.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε

Shop.bacalogatos.gr

Greek Czech English French German Russian

Τα νέα του Μπακαλόγατου


Επισκεφθείτε το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα shop.bacalogatos.gr
και κάντε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα...

Και με διανομή Κατ' Οίκον!!!

Ανοίξτε κάθε προϊόν μας στις ηλεκτρονικές μας σελίδες για να ανακαλύψετε μικρές και εύκολες συνταγές....

  • Συνεργάτες
  • Συνεργάτες
  • Συνεργάτες
FacebookTwitterGoogleYoutubePinterest
© 2020 Copyright Ο Μπακαλόγατος - Παραδοσιακά Προιόντα