Σάλτσες & άλλα

sauses

 

Σε αυτή τη κατηγορία έχουμε συγκεντρώσει ότι πιο γευστικό για το μαγείρεμα και επιτραπέζια συνοδευτικά, που χωρίς αυτά ... κάτι θα μας λείπει.

Έχουμε λοιπόν και σας προσφέρουμε: αλάτι (χοντρό και ψιλό) από το Μεσολόγγι χωρίς χημικά πρόσθετα (είναι μόνο απαλλαγμένο από τα ξένα σώματα), αλάτι Μεσολογγίου με βιολογικά βότανα (απαραίτητο για σαλάτες κάθε είδους και μαρινάδες {είτε κρέας είτε ψάρι, είναι τέλειο}), μουστάρδα χειροποίητη από τη Βέροια, σάλτσα ντομάτας τριμμένη στον τρίφτη από τη Κρήτη (παλιά συνταγή για τη διατήρηση χυμού ντομάτας όλο το χρόνο.

Προσφάτως έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα στο χώρο της κονσερβοποιίας, τον Κύκνο, με το γνωστό σε όλους πελτέ ντομάτας, αλλά και χυμό ντομάτας, τριμμένη, αποφλοιωμένη, και ψιλοκομμένη ντομάτα, μανιτάρια (ολόκληρα και τεμαχισμένα), αρακάς, φασολάκια, φασόλια κόκκινα μαγειρεμένα και πολλά είδη κομπόστας.

Ο Κύκνος παρόλο που είναι μεγάλη εταιρεία επιλέχθηκε για δύο λόγους. Την γνωστή πλέον σε όλους ποιότητα αλλά κυρίως γιατί σε κανένα προϊόν του δεν έχει συντηρητικά.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε

Shop.bacalogatos.gr

Greek Czech English French German Russian

Τα νέα του Μπακαλόγατου


Επισκεφθείτε το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα shop.bacalogatos.gr
και κάντε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα...

Και με διανομή Κατ' Οίκον!!!

Ανοίξτε κάθε προϊόν μας στις ηλεκτρονικές μας σελίδες για να ανακαλύψετε μικρές και εύκολες συνταγές....

  • Συνεργάτες
  • Συνεργάτες
  • Συνεργάτες
FacebookTwitterGoogleYoutubePinterest
© 2020 Copyright Ο Μπακαλόγατος - Παραδοσιακά Προιόντα