Ζυμαρικά

pasta

Από τις πιο ωραίες αναμνήσεις στο ελληνικό τραπέζι είναι τα χειροποίητα ζυμαρικά κάποιας γιαγιάς (μάλλον συνοδευμένα με κάποιον κόκορα). Τα ζυμαρικά μας είναι επιλεγμένα για την άριστη ποιότητά τους όσο και για το απολαυστικό αποτέλεσμα που θα φέρουν στο τραπέζι σας.

Στην κορυφή αυτής της κατηγορίας έχουμε αυτό που ο μπακαλόγατος ονομάζει χωριάτικο σπαγγέτι από τα χέρια της Δήμητρας Μήλα-Τσέβα .(το καλύτερο για κόκορα, μακαρονάδα θαλασσινών ή αστακού ή όποιας “δύσκολης αποστολής” έχει να βγάλει σε πέρας η νοικοκυρά)

Διαθέτουμε φρέσκα ζυμαρικά φτιαγμένα από αλεύρι, αυγά και γάλα, από την Ελάτη Τρικάλων, από τα χέρια της Αγορίτσας Οικονόμου (χυλοπίτες, κοφτό χυλοπιτάκι, κοφτό χυλοπιτάκι λαχανικών, κριθαράκι, κοφτό μακαρονάκι, τραχανάς γλυκός και ξινός, αλλά και νηστήσιμος τραχανάς με παντζάρι ή με καυτερή πιπεριά)

Στα πιο κλασσικά ζυμαρικά φτιαγμένα από σιμιγδάλι έχουμε μακαρόνια (Νο 3, 5,6,10), κοφτό μακαρονάκι και πέννες φτιαγμένα με μεράκι από τον οίκο Αδαμαντίνα στη Λακωνία. Ακόμα έχουμε ταλιατέλες, βιδούλα και κοχύλι.

Στη συλλογή μας έχουμε ακόμη φλωμάρια Λήμνου (πολύ ψιλές χυλοπίτες που μπορούν να μαγειρευτούν σαν σούπα φιδέ και ο μπακαλόγατος λέει {από ιδία πείρα}, πως μπορούν να αντικαταστήσουν και με το παραπάνω τα κινέζικα noodles), ζυμαρικά από την Αράχωβα και την Κρήτη.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε

Shop.bacalogatos.gr

Greek Czech English French German Russian

Τα νέα του Μπακαλόγατου


Επισκεφθείτε το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα shop.bacalogatos.gr
και κάντε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα...

Και με διανομή Κατ' Οίκον!!!

Ανοίξτε κάθε προϊόν μας στις ηλεκτρονικές μας σελίδες για να ανακαλύψετε μικρές και εύκολες συνταγές....

  • Συνεργάτες
  • Συνεργάτες
  • Συνεργάτες
FacebookTwitterGoogleYoutubePinterest
© 2020 Copyright Ο Μπακαλόγατος - Παραδοσιακά Προιόντα