Λάδι Ελιές & Ξύδι

oils

Το ελαιόλαδό μας είναι προς το παρόν από δύο περιοχές της Ελλάδας που παράγουν από τα πιο νόστιμα και αρωματικά λάδια. Από την Καλαμάτα (ποικιλία Κορωνέΐκη), και από τη Σπάρτη. Χρησιμοποιήστε τα σε μία σαλάτα σας και θα μας θυμηθείτε.

Επίσης διαθέτουμε ηλιέλαιο και καλαμποκέλαιο, γνωστά για τις ιδιότητές τους και τον βοηθητικό ρόλο που έχουν στο μαγείρεμα.

Από τον μπακαλόγατο δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά οι ελιές, καρπός με χρυσές ιδιότητες και αγαπητός στο ελληνικό τραπέζι εδώ και 5.000 χρόνια.

Αυτή τη στιγμή στο κατάστημά μας θα βρείτε: πράσινες ελιές με το κουκούτσι τους, ή γεμιστές με πιπεριά, καλαμών, ανάμεικτες ελιές, θρούμπα Θάσου και τέλος ελιές καλαμών ροδέλες. Τέλος δεν θα μπορούσε να λείψει και η πιο μοντέρνα εκδοχή της ελιάς και για αυτό σας προσφέρουμε πατέ ελιάς καλαμών και πατέ πράσινης ελιάς.

Το ξίδι μας είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών της οξοποιίας Ζαφειρόπουλου, με άριστες κριτικές από τους πελάτες μας. Το βαλσάμικο δε, πρέπει να το δοκιμάσετε στις σαλάτες σας.

Έχουμε λοιπόν: κόκκινο ξίδι (6% οξύτητα), λευκό ξίδι (6% οξύτητα), βαλσάμικο ξίδι (6% οξύτητα) και βαλσάμικο ξίδι με μέλι.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε

Shop.bacalogatos.gr

Greek Czech English French German Russian

Τα νέα του Μπακαλόγατου


Επισκεφθείτε το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα shop.bacalogatos.gr
και κάντε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα...

Και με διανομή Κατ' Οίκον!!!

Ανοίξτε κάθε προϊόν μας στις ηλεκτρονικές μας σελίδες για να ανακαλύψετε μικρές και εύκολες συνταγές....

  • Συνεργάτες
  • Συνεργάτες
  • Συνεργάτες
FacebookTwitterGoogleYoutubePinterest
© 2020 Copyright Ο Μπακαλόγατος - Παραδοσιακά Προιόντα