Γαλακτοκομικά

dairy

Oι παραγωγοί που έχουμε επιλέξει έχουν προσθέσει στο μεράκι την τεχνολογία (για καλύτερο έλεγχο και ποιότητα). Το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους μόνο αν το γευτείτε θα το καταλάβετε.

Έτσι λοιπόν ο μπακαλόγατος σας φέρνει: από το Καρπενήσι, γάλα αγελαδινό (πλήρες και light), γάλα γίδινο (πλήρες και light), ξινόγαλο, γιαούρτι πρόβειο(240γρ.), γίδινο γιαούρτι (300γρ.), και από Καλάβρυτα γιαούρτι πρόβειο, πρόβειο 1% και αγελαδινό στραγγιστό, όπως και φρέσκο βούτυρο (για αρώματα χωριού σε ότι και αν φτιάξετε).

Και ο μπακαλόγατος με ιδιαίτερη διαλογή σας φέρνει: από τη Ζάκυνθο γραβιέρα λαδιού και λαδοτύρι, από τη Κρήτη γραβιέρα (μέτρια και πικάντικη), κεφαλοτύρι, γίδινο τυρί (λευκό με χαμηλά λιπαρά και αλάτι), νωπή μυζήθρα, λευκό τυρί άλμης, από το Καρπενήσι φέτα (αιγοπρόβεια και γίδινη), φρέσκο ανθότυρο, ξηρή μυζήθρα, γραβιέρα (πικάντικη), ρουμελιώτικο (ημίσκληρο τυρί), μούζδροβο (καπνιστό τυρί), τυρί για σαγανάκι, ιδιαίτερα τυριά: μελίτυρο (ωριμάζει μέσα σε μέλι), γίδινο κεφαλοτύρι με κόκκους μαύρου πιπεριού (και σκέτο), αλλοιφώδη γίδινα τυριά με επικαλύψεις (μπούκοβο, βασιλικό, πάπρικα, σουσάμι, αμύγδαλο, κάσσιους, σκορδοπίπερο), μαλακά γίδινα τυράκια (σκέτο, με λιαστή ντομάτα, με κράνο, με σύκο, με βερίκοκο, με πιπέρι), σκληρό τυρί ωρίμανσης (αιγοπρόβειου και αγελαδινού γάλακτος {με πάπρικα, με πιπεριές, με βασιλικό, με θυμάρι), από τη Λήμνο μελίχλωρο, και φυσικά καλαθάκι Λήμνου, και από τα Καλάβρυτα φέτα δοχείου.

Ακόμη θα βρείτε και αλλοιφώδη τυροκομικά εδέσματα: τσαλαφούτι, τυροκαυτερή (άσπρη και κόκκινη), άλειμμα φέτας με ελιές καλαμών

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε

Shop.bacalogatos.gr

Greek Czech English French German Russian

Τα νέα του Μπακαλόγατου


Επισκεφθείτε το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα shop.bacalogatos.gr
και κάντε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα...

Και με διανομή Κατ' Οίκον!!!

Ανοίξτε κάθε προϊόν μας στις ηλεκτρονικές μας σελίδες για να ανακαλύψετε μικρές και εύκολες συνταγές....

  • Συνεργάτες
  • Συνεργάτες
  • Συνεργάτες
FacebookTwitterGoogleYoutubePinterest
© 2020 Copyright Ο Μπακαλόγατος - Παραδοσιακά Προιόντα